top of page

Markedsføring på nettet, nyhedsmails og SoMe

Elektronisk markedsføring til hjemmesiden er afgørende for at øge synligheden online

Gennem strategisk brug af sociale medier, søgemaskineoptimering og e-mailkampagner kan du målrette din målgruppe effektivt og skabe en stærkere online tilstedeværelse, der driver trafik og potentielle kunder til din hjemmeside.

SoMe (Sociale media)

Faktisk går over 60% af alle danskere ind på Facebook mindst 1 gang om dagen. Flere på Instagram. Og mere end 1 million danskere har også en LinkedIn profil. SoMe er derfor blevet en del af den digitale hverdag, og derfor har din virksomhed også en god grund til at være på de sociale media.

eMarkedsføring

Den måde vi markedsfører os på, har ændret sig voldsomt. Media som dag- og lokalblade, fagbøger, almindelig tryksager og postale udsendelser har stor set mistet deres betydning - til fordel for elektronisk markedsføring via hjemmesider, WebShops, nyhedsmails, krydsbaser og sociale media. FICH&FICH var tidligt ude med elektronisk markedsføring, og har derfor stor erfaring på området.

MailChimp NEWSLETTER – den absolut bedste vej til mersalg

Nyhedsbreve via e-mail (Nyhedsmails) giver dig ikke alene mulighed for at sprede dine ydelser og tilbud – men de skaber også tætte relationer til dine kunder og får kundeloyaliteten til at vokse. Og ved hele tiden at minde dine potentielle og eksisterende kunder om, at du findes, øges chancerne for, at de vælger dig næste gang de har behovet produkt eller service i din branche.

SE et eksempel på en nyhedsmail fra Rørvig VVS her

Påskemail Christel Seyfarth art knits

Julemail fra Christel Seyfarth art knits

Mailchimp er dit effektive værktøj i e-mailmarkedsføring. Den enkle grænseflade og kraftfulde værktøjer gør det nemt at designe professionelle nyhedsbreve, automatisere kampagner og måle din succes. Mailchimp handler ikke kun om at sende e-mails, det handler om at skabe målrettet engagement og få konkrete resultater. Alt dette hjælper jeg dig med. Kontakt mig gerne for at høre mere

 

Med Mailchimp kan du dykke ned i dataanalyse, præcist nå dit publikum og opbygge autentiske forbindelser. Det er ikke kun et værktøj; det er et skridt mod effektiv digital markedsføring.

 

email baser  |  krydsbaser

Stor set alle fakturerer og giver tilbud på email, så du er i forvejen i besiddelse af en masse værdifulde emails, hertil kommer af du kan adressere emails i foreninger du er medlem af - og endelig kan du - med respekt for markedsføringsreglerne benytte dig af “krydsbaser” f.eks. kan en snedker slå sig sammen med et byggemarked, en tømrer osv - til fælles glæde - og på den måde “booste” forretningen med mange nye kunder.

 

Det glæder jeg mig til, at fortælle dig meget mere om

mailchimp nyhedsbreve Dragsholmrevyen design Fich&Fich
bottom of page