top of page

Kontakt Winnie Frisenette-Fich | FICH&FICH reklamebureau

Det bliver du ikke fattigere af, højst lidt klogere…

Winnie Frisenette-Fich
[udtales: frisenætte-fik]
Art Director & web
mobil 51 18 28 86 - ring gerne eller sms
SEND EN MAIL HER
 
CVR 21472573

FICH&FICH Grafisk Designer Winnie Frisenette-Fich

Få et godt tilbud

Jeg vil gerne kontaktes (sæt x - gerne flere)

Tak for din henvendelse

Hovedpude opdateringsaftale

HOV

Lad ikke din hjemmeside blot blive en hovedpude! Den skal jævnligt opdateres og markedsføres. Søgemaskine-optimering SEO ajourføring.

Få evt. en opdateringsaftale med mig – så gamle nyheder fjernes, nye kommer på samt relevante systemopdateringer:

Kr. 925 pr. mdr

Plastik nej tak logo

Hvorfor kontakte FICH&FICH

At kontakte mig er afgørende for alle mindre virksomheder eller personer, der søger ekspertise inden for wix hjemmesider, grafisk design, og markedsføring. Jeg har lang og bred erfaring i mange områder – logoer, corporate design, annoncer og tryksager, illustration, Photoshop-arbejder og ikke mindst elektroniske nyhedsmails (MailChimp) for dig, der ønsker en stærk online og offline tilstedeværelse.

 

For wix hjemmesider er min kompetence til at skabe et digitalt rum, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også funktionelt og brugervenligt. Min mangeårigeerfaring i webdesign og udvikling sikrer, at hjemmesiderne ikke kun er æstetisk tiltalende, men også optimeret til at levere en fremragende brugeroplevelse.

 

Mit talent inden for grafisk design strækker sig fra at skabe unikke og mindeværdige logoer til at udvikle et konsistent corporate design, der forstærker brandets identitet. Med fokus på detaljer og trends inden for designverdenen formår jeg at skabe visuelle elementer, der skiller sig ud og efterlader et varigt indtryk.

 

Mine priser er ikke kun konkurrencedygtige, men afspejler også den værdi og kvalitet, jeg ønsker at bringe til dig. Jeg arbejder fra fast timepris eller efter et fast tilbud og ingen provision på evt. mellemforhandlere.

Du er altid velkommen til at forhandle :-)

 

SE referencer: Min ekspertise og erfaring inden for wix hjemmesider og webshops og speciale i hjemmesider for hundekennel og grafisk design.

 

Når det kommer til markedsføring, har jeg stor viden om annoncer, tryksager og elektroniske nyhedsmails

bottom of page