top of page
PILGRIM 2023 folder design Fich&Fich
pilgrimsvandringer flyer design Fich&Fich
På Herrens Mark folder design Fich&Fich
pilgrimspas design Fich&Fich

Layout af annoncer, flyers og brochurer

Jeg har lavet it-kataloger på over 100 sider, brochurer i mange formater, flyers, løsblade, plakater og meget mere. Historiske brochurer for kirker og i særdeleshed kirkeblade for mange forskellige kirker.

 

Eksempler på kirkeblade for f.eks Egebjerg Kirke kan ses her

og kirkeplakater 70x100 cm til udhængsskab v. den lokale Dagli Brugsen - se her

FICH&FICH plaktat for udstilling
FICH&FICH Plakat for Opera i Provinsen
FICH&FICH menukort for Højby Kro
FICH&FICH menukort for Højby Kro
FICH&FICH kæmpe plakat for MOKIO
FICH&FICH brochureforside
FICH&FICH brochureforside
FICH&FICH Plakat for Opera i Provinsen
FICH&FICH brochure for Smørum Kirke
FICH&FICH kirkebrochurer for Højby Sjælland kirke
FICH&FICH Kirkeplakat for Egebjerg kirke
FICH&FICH Plakat for kammermusikfestival
FICH&FICH brochure for Christel Seyfarth art knits
FICH&FICH brochue for Hyllested kraner

Fich og Fich laver professionelle og tiltalende tryksager og annoncer til dig

Næste gang du skal have lavet en brochure eller folder, en annonce eller anden tryksag, kan det godt betale sig at kontakte mig, som er grafisk designer og ikke bare overlade det til "trykkeriet" eller "avisen". Bare fordi det skal være billigt – behøver det ikke også at være grimt.

Tal priser med mig - især billige :-)

Så hvis du ønsker at tage dine annoncer, flyers og brochurer til det næste niveau, er jeg klar til at bringe dine ideer til live. Lad os skabe designs, der ikke kun fanger din målgruppes opmærksomhed, men også inspirerer dem til at tage handling.

Et professionelt og tiltalende layout er nøglen til at skabe visuelt imponerende og effektive annoncer, flyers og brochurer. Her hos os forstår vi vigtigheden af at fange opmærksomheden, kommunikere budskaber klart og fremstå professionelt i printmaterialer.

 

Mange års erfaring som Art Director

Jeg dedikeret til at levere opdaterede og moderne designs, der skiller sig ud i mængden. Jeg holder mig ajour med de seneste design-trends for at sikre, at dine materialer afspejler en moderne og indbydende visuel identitet - men selvfølgelig tilpasset dig og din målgruppe.

Layouts er skræddersyede til at fremhæve styrkerne ved dit brand eller produkt. Og tager højde for din målgruppes præferencer og behov for at skabe en visuel fortælling, der forbinder og inspirerer.

 

Skræddersyede designløsninger

Uanset om du har brug for en iøjnefaldende annonce til at tiltrække kunder, en informativ brochure til at dele virksomhedsoplysninger eller en indbydende flyer til at annoncere begivenheder, tilbyder vi skræddersyede designløsninger. Hvert projekt tilpasses dine specifikke krav og formål.

 

Min designfilosofi omfatter komplekse layouts, der alligevel er lette at læse. Jeg bruger en kombination af grafiske illustrationer og tekst for at skabe en balance, der fanger opmærksomhed uden at overvælde læseren.

Med mit professionelle layout stræber jeg efter at maksimere effekten af dit budskab. Jeg bruger farver, skrifttyper og visuelle elementer, der resonerer med din målgruppe for at skabe en varig indvirkning.

 

bottom of page