top of page

Hjemmesider og webshop behøver ikke at koste en bondegård

Få en billig men professionel hjemmeside inkl. mobilversion

Fra 0 til hjemmeside på under 10 tkr

Det er lidt som at købe en ny bil. Den skal kunne køre fra a til b. og den koster kr. xx. Men forresten, så må den gerne have soltag og læderstue. Og automatgear. Og soundbooster. Og tonede ruder osv.
Og skal den leveres med brændstof? Men så koster den jo ik
ke kr. xx.


Din hjemmeside er dit visitkort til omverden. Og skal du bare have en “almindelig” hjemmeside, udvikler jeg den gerne for en fastpris, som du synes er OK. Men mange ønsker, at hjemmesiden skal kunne  lidt mere end bare at være et visitkort. Så lad os planlægge det i fælleskab ud fra dit behov og budget.
Jeg kommer med et designoplæg og
så tager vi den der fra

 

Alle hjemmesider udvikles individuelt både i design og indhold. Du binder dig IKKE til nogen-som-helst periode, og kan når-som-helst vælge nogle andre samarbejdspartnere end FICH&FICH - hvis det er det, du ønsker. For hjemmesiden med indhold ligger "i skyen".

 

HUSK mobilversion af din hjemmeside

8 ud af 10 forbrugere begynder deres købsproces på nettet, er det selvfølgelig her, du skal findes.

En hjemmeside alene er som en avis uden tekst. Det er en avis men der står ingenting. Med Google Søgemaskineoptimering - SEO - er det en avis med overskrifter og tekst - en tekst der specifikt beskriver det du tilbyder. Men næsten 50% af alle søgninger og "visninger" sker via en mobiltelefon. Og her gælder helt andre "kriterier" for visning af tekst og billeder. Store flotte diasshow fungerer helt klart godt på en "computer" men er ikke relevante på en mobil.

Gratis hjemmeside?

Pas på hjemmesideudbydere der tilbyder gratis hjemmesider, for der er intet her i verden der er gratis, bortset fra lommeuld. "Gratis" forsvinder nemlig hvis du vil have sit eget domænenavn eller et professionelt .dk domæne - og skal hjemmesiden findes på Google – skal den tilmeldes og søgemaskine- optimeres (SEO) og det er heller ikke "gratis"… 

Alm. hjemmeside kr. 7.000
(kreativudvikling/opsætning/mobilversion)

 

 • Hjemmesiden består af max 7 sider: forside/om os/kontakt samt 4 sider "diverse" inkl. undersider

 • Max 7 illustration/temabilleder udover dine egne billeder

 • Favicon 

 • [Tekstlogo] hvis intet logo haves

 • Inkl. standard SEO (meta/alt tekst)

 • Domæneforbindesle

 • Mobilversion

 • kr. 7.000 ekskl. moms

Ekstra:

 • Logodesign á kr. 1.990

 • Cookie samtykkebanner og privatpolitik á kr. 1.850

 • Ekstra sider/undersider á kr. 925

 • Kontaktformular á kr. 425

 • Oprettelse af domæne og verificering á kr. 425

 • Oprettelse af Google konto (Google Search Console) udv. seo á kr. 425

 • QR kode á kr. 425

 • PhotoShop redigering af billeder timepris kr. 625

 • Art Director timepris á  kr. 995

 • Webshop - ring 51 18 28 86 og hør nærmere

Herudover:

 • Årligt abonnement: fra kr. 1050,- pr. år (wix.com)

 • Punktum.dk (tidl. DK Hostmaster): kr 70,- pr. år (domæne)

 • Hosting af .dk domæne f.eks one.com

 • e-mail: din gamle email (gratis) eller en ny fra Hosting udbyder

Har du en hjemmeside i forvejen?

Måske er det mange år siden du sidst fik lavet din hjemmeside? Udviklingen og "websproget" ændrer sig meget hurtigt og måske et dit design lidt gammeldags? Og den fungerer sikkert ikke optimalt på mobilen. Måske kan du ikke selv opdatere hjemmesiden og firmaet som lavede den - eksisterer måske ikke længere. Eller det koster dyrt, at få den opdateret?

FICH&FICH hjælper dig også med at overføre dit bestående indhold og billeder – til en ny, moderne og software uafhængig webplatform "i skyen" – og som også er nem selv at redigere i. Og alle de "gamle google hits" følger med til din nye hjemmeside. (301-redirect). Det betaler sig 100%.


Kontakt FICH&FICH i dag og hør mere om din hjemmeside adaptation! (tilpasning)

Få en billig men professionel webshop

 

Fra 0 til WebShop på under 20 tkr

Der handles i dag for mere end 100 mia på internettet, og tallet er stærkt stigende. Det giver voksende problemer for den traditionelle detailhandel, men heldigvis har det aldrig været så nemt og billigt at oprette en butik på nettet – som nu.

Langt de fleste brancher vil derfor få stor glæde af en webshop. Ikke kun så dine kunder kan købe dine varer og ydelser på nettet, men også fordi en webshop er den hurtigste måde at orientere sig på. I langt de fleste tilfælde stiger både dit traditionelle salg og dit websalg, når du åbner en webshop. For mange kan det blive et spørgsmål om overlevelse. Så lad os tale om det, og høst af mine erfaringer fra samarbejde med andre virksomheder.

Se f.eks. Danstein gravsten og stenhuggeri hjemmeside
med webshop dog uden betalingsmodul

Hjemmeside design FICH&FICH
hjemmeside tilbud
webshop
SEO
SEO google konto

SEO

Udviddet SEOkunsten at blive set (søgemaskineoptimering)

Det er afgørende at din virksomhed er nem at finde, når nogen søger efter den eller efter nogle produkter og ydelser som du udbyder. Jeg udvikler både tekstindholdet, links og metatags – og måske Google Adwords, så du bliver optimalt synlig på nettet.

 • Google Webmaster

 • Google Sitemap

 • Google Tag manager

 • Google Analytics

 • Goggle AdWords

 • Google Mybusiness

 

For at få adgang til Googles værktøjer, skal du have en Google konto. Klik herunder eller tal med mig om det.

SoMe (Sociale media)

Facebook har primært en masse yngre “heavy users”, der er facebook hver dag. Men faktisk går over 60% af alle danskere ind på Facebook mindst 1 gang om måneden. Mere end 1 million danskere har også en LinkedIn profil. SoMe, sociale media er derfor blevet en del af den digitale hverdag, og derfor har din virksomhed også en god grund til at være på de sociale media. Lad os hjælpe med at oprette de SoMe, der passer til din virksomhed.

 

eMarkedsføring

Den måde vi markedsfører os på, har ændret sig voldsomt. Media som dag- og lokalblade, fagbøger, almindelig tryksager og postale udsendelser har stor set mistet deres betydning - til fordel for elektronisk markedsføring via hjemmesider, WebShops, eNyhedsbreve, emails, krydsbaser og sociale media. FICH&FICH var tidligt ude med elektronisk markedsføring, og har derfor stor erfaring på området.

 

NEWSLETTER – den absolut bedste vej til mersalg

Nyhedsbreve via e-mail (Nyhedsmails) giver dig ikke alene mulighede for at sprede dine ydelser og tilbud – men de skaber også tætte relationer til dine kunder og får kundeloyaliteten til at vokse. Og ved hele tiden at minde dine potentielle og eksisterende kunder om, at du findes, øges chancerne for, at de vælger dig næste gang de har behovet produkt eller service i din branche.

 

email baser   krydsbaser

Stor set alle fakturerer og giver tilbud på email, så du er i forvejen i besiddelse af en masse værdifulde emails, hertil kommer af du kan adressere emails i foreninger du er medlem af - og endelig kan du - med respekt for markedsføringsreglerne benytte dig af “krydsbaser” f.eks. kan en snedker slå sig sammen med et byggemarked, en tømrer osv - til fælles glæde - og på den måde “booste” forretningen med mange nye kunder.

 

Det glæder jeg mig til at fortælle dig meget mere om.

FICH&FICH reklame | hjemmesider og webshops
NYHEDSBREVE
HJEMMESIDE
KOMMUNIKATION
KUNDEDATABASER
FICH&FICH Winnie Frisenette-Fich
bottom of page