top of page

Corporate Identity - branding

Få hjælp til at skabe en unik visuel identitet for din virksomhed

Der er nok ingen, der skulle være i tvivl om hvem en hvid 7-takket stjerne på en lyseblå, firkantet baggrund tilhører? Man ser den på bygninger, skilte, flag, brevpapir, visitikort, brochurer, manchetknapper, kuglepenne, slips. t-shirts, skibe, containere, flyvemaskiner og mange flere. Det er Corporate Identity – den visuelle identitet – det samlede billede din virksomhed tegner i alle sine grafiske produkter. Men mindre kan selvfølgelig også gøre det. En rød tråd i gennem virksomhedens identitet - skaber er god oplevelse hos potentielle kunder. For udadtil bliver dine budskaber og produkter lækre at se på.

Kontakt FICH&FICH hvis du vil videre…

Designmanual

Den visuelle identitet dokumenteres i en designmanual. Den opsætter regler, der er lette at følge, og som sikrer, at der altid er samme udtryk i alle dine produkter. Designmanualen beskriver logo, skrifttyper, farver, billedstil, grafik og eksempler på implementering.

Se logodesign her

Corporate Identity, brevpapir og visitkort med grafisk design

Corporate Identity, Branding og Design

Corporate identity, branding og design spiller en afgørende rolle i opbygningen og vedligeholdelsen af en virksomheds image og succes. Corporate identity refererer til virksomhedens unikke visuelle og strategiske elementer, mens branding er den proces, hvor virksomheden skaber og forvalter sit omdømme på markedet. Design manualer fungerer som retningslinjer, der sikrer konsistens i præsentationen af disse elementer.

 

En stærk corporate identity er som virksomhedens ansigt udadtil

Den inkluderer logo, farveskema, skrifttyper og andre grafiske elementer, der skaber genkendelighed og differentiering. Konsistent implementering af corporate identity på tværs af alle platforme og materialer styrker brandets troværdighed og professionalisme.

 

Branding går ud over det visuelle og omfatter virksomhedens værdier, mission og stemning. En veldefineret brandingstrategi hjælper med at skabe følelsesmæssig forbindelse med målgruppen og differentiere virksomheden fra konkurrenterne. Det er afgørende at levere en konsistent brandingoplevelse på tværs af alle touchpoints for at opbygge og opretholde en stærk relation til kunderne.

 

Design manualer er nøglen til at opretholde konsistens i corporate identity og branding. Disse dokumenter indeholder retningslinjer for brugen af logoer, farver, skrifttyper og andre designelementer på forskellige platforme. En konsekvent præsentation sikrer genkendelse og forhindrer forvirring blandt forbrugerne, hvilket er afgørende for at opbygge et sammen-hængende brand.

 

Denne treenighed af corporate identity, branding og design manualer er afgørende for at skabe en stærk og differentieret position på markedet. Konsistens i præsentationen sender et klart budskab til målgruppen om virksomhedens identitet og værdier, hvilket i sidste ende kan lede til øget loyalitet, tillid og succes på markedet.

bottom of page