top of page

Winnie Frisenette-Fich, Art Director og grafisk designer

Det hele starter med, at du kontakter Fich og Fich og får en lille snak…

​​Winnie Frisenette-Fich
Art Director
Webdesigner
Grafisk Designer
Dtp og layout


QuarkXPress, Adope PhotoShop, Adope Illustrator, wix og Mailchimp er mine kerneværktøjer
 

FICH&FICH reklame ko
Winnie Frisenette-Fich, stregtegning af portræt
grafisk designer Winnie Frisenette-Fich
CV Winnie Frisenette-Fich

Kreativitet, entusiasme, høj effektivitet, grundighed og lynhurtig

Winnie Frisenette-Fich har afsætnings- og designerbaggrund med mange års bureauerfaring som Art Director, grafisk designer, webdesigner og illustrator siden 1987. Har arbejdet på flere større reklamebureauer. Blev gift med og arbejdet tæt sammen med Henrik Frisenette-Fich siden 1995. Henrik var uddannet i afsætning, organisation og kommunikation og med mangeårig bureauerfaring, som ejer af mange store reklamebureauer gennem tiden. Process-, koncept- brandudvikling og tekstforfatning. Vi havde et tæt, inspirerende og lærerigt samarbejde indtil hans død i 2021.

FICH&CO hed vores firma. "Ko" som cooperation, og som i kone, i kommunikation, i kompetence-løsninger og i koncept. I 2021 fik jeg mit eget cvr og enkeltmandsfirma Fich og Fich og flyttede til Kalundborg. Så her er jeg, og håber, at kunne hjælpe dig med en wix hjemmeside eller webshop.
Et flot logo, en annonce, en plakat, en flyer ect. Klik rundt her på min hjemmeside og tøv ikke med at tage kontakt - Det bliver du ikke fattigere af - højst lidt klogere!

FICH&FICH - Winnie Frisenette-Fich har en særlig kompetence i totale designløsninger med navneudvikling, logo, formuladesign, e-design med hjemmesider og webshops mm samt totale branding- og designmanualløsninger. Layout og opsætning af kirkeblade. Design af plakater. Foldere og brochurer. Annoncer. Menukort. Outdoor reklame. Messe og udstilling og hvad du ellers har behov for. Stort eller småt

 

Hvorfor er der stadig billeder af en ko? Fordi det ville se dumt ud med en fisk…

KLIK EN KO…

Klik en ko
Unika design typograferet med skrivetekst
bottom of page