top of page
Fich og co Reklamebureau Odsherred | Nykøbing Sjælland
Fich og co markedsføring rådgivning

Kommunikation & Grafisk Design

Procesudvikling
Fich og Co reklamebureau [fikogko] er en kreativ, strategisk samarbejdspartner med primær kompetence i procesudvikling af markedsføringsløsninger, der gør en mærkbar forskel for kunderne.

Corporate design og branding

FICH&CO har en særlig kompetence i totale designløsninger med navneudvikling, logo, formuladesign, e-design med websites m.m. samt totale branding- og designmanualløsninger – også til internationalt brug.

 

e-markedsføring
I alle FICH&COs løsninger indgår e-markedsføring med responsrettede og målelige løsninger gennem brug af internet-, website- og mails, bannerplaceringer og e-annoncer m.m.  

  • Farvel til gammeldags dyr og uvirksom reklame i fagbøger, annoncer, breve og brochurer

  • Goddag til mere vækst gennem effektiv e-markedsføring

 

e-markedsføring – online markedsføring

  • Hvis din virksomhed ikke findes på nettet, så finder kunderne den ikke…

  • Skal din virksomhed vokse og i det hele taget overleve, så skal du skal prioritere din online markedsføring. 

 

I dag påvirkes og træffes langt de fleste købsbeslutninger på nettet - uanset hvilke produkter eller services, kunderne er ude efter. Derfor skal du sørge for, at din virksomhed er synlig og har en stærk online profil, så kunderne bestemmer sig for at købe produktet eller ydelsen af din virksomhed. 

 

Uanset om din virksomhed stor eller lille, er håndværker, restauratør, industri eller noget helt andet, kan FICH&CO tilbyde dig en online markedsføring, som skaber resultater, der omgående kan mærkes på din omsætning. 

 

Start med at spare penge

eMarkedsføring er den billigste og mest virksomme markedsføringsform der findes. Og ofte starter du med at spare penge, fordi du kan sige farvel til fagbøger, annoncer, breve og brochurer – og etablering ef e-markedsføring koster mindre end du sparer. Men mulighederne med e-markedsføring er mange og meget afhængig af dine behov.

Så start med et gratis og helt uforligtende møde med os.

eHandel - online salg | webshop
FICH&CO udvikler internet handelsløsninger hurtigt og effektivt ud fra fast budget. Men selve internet- handelsløsningen er intet værd, hvis "køber" ikke ved, at den er der. Derfor kræver en internetbutik først og fremmest en effektiv markedsføring for at blive en succes. FICH&CO har erfaring i planlægning og udvikling af markedsføring for eHandelsløsninger både for detailhandel og engrosshandel – så start med at tage en snak med os.

 

 

Fich og co reklamebureau odsherred. winnie og henrik frisenette-fich

" Godt nok sidder vi herude, hvor kragerne har venner
- men takket være internettet kunne vi lige så godt sidde i Madrid, i Maribo eller på Mars. Vi er altid lige i den anden ende - og til at få fat i nærmest 24-7 "

Sales Tailoring

Klæd virksomheden på og opnå en betydelig værditilvækst
Mange virksomheder, der idag sælges, fusioneres eller købes af kapitalfonde mm, er dårligt klædt på. Årsager kan være, at det er gamle virksomheder eller virksomheder, der ikke har plejet deres profil. Deres visuelle design virker ofte rodede og utilstrækkelige - både elektronisk (websites) og i helt grundlæggende elementer som logo, brevpapir, skitning og markedsføring m.m. og derfor gør de et ineffektivt og meget lidt overbevisende indtryk. Og det går ud over værdien!

FICH&CO har en særlig kompetence i at "klæde virksomheder på" før virksomhedssalg, overtagelse eller frasalg, generationsskifte eller børsintroduktion. Det er vores erfaring, at værdien af virksomheden øges betragteligt, når virksomheden fremstår som en moderne, up-to-date, effektiv og veldesignet virksomhed.

Dette opnås ved gennemførelse af en totalt corporate design process for alle virksomhedens visuelle elementer, som  grunddesign med navn, logo og formuladesign, websitedesign og elektronisk elementer, samt diverse i sammenhængen relevante markedsføringselementer - dansk som internationalt.

Denne proces kan gøres på et fast budget på evt. kun 2 - 3 uger inkl. design af diverse prospekter - for en investering, 
der er en brøkdel af den ekstra værdi virksomheden opnår.

bottom of page